Suport tehnic și reparații de interfoane și audiofoane

Suport tehnic și reparații interfoane si audiofoane

 

Reparații interfoane audio

videointerfoane

panouri de apelare

Sistemul de blocare nu funcționează (nu deschide)

În caz de necesitate luăm spre a oferi servicii de întreținere.

Defecțiunea sistemului de interfon, mai devreme sau mai târziu, interfoanele eșuează, defecțiunea trebuie diagnosticată și eliminată la timp. Dacă sunteți proprietarul unui birou sau al unei case, atunci trebuie să fiți mereu în alertă, deoarece interfonul face parte din sistemul de securitate, ceea ce înseamnă că siguranța dvs. depinde și de starea de funcționare a interfonului. Există o serie de condiții care afectează funcționarea interfonului: condițiile meteorologice (vânt, ploaie, fulgere, nisip și praf etc.), căderi de tensiune în rețea sau banala uzură a sistemului. Dacă vă confruntați cu problema defecțiunii interfonului, atunci bazați-vă pe experiența specialiștilor calificați careau avut de a face în mod repetat cu defecțiunile interfonului de la diferiți producători. Se pot ocupa de orice fel de lucrări. Experții sunt gata să își asume munca de eliminare atât a problemelor comune, cât și a celor mai puțin obișnuite. Dacă aveți o astfel de nevoie, suntem gata să vă punem la dispoziție specialiști cu înaltă calificare. Veți avea parte de temeni minimali de executare a lucrărilor de întreținere, calitate și garanție. În baza experienței lor, angajații sunt capabili să diagnosticheze și să identifice problema în timp util și să o corecteze. Specialiștii noștri pot face față oricăror sisteme de înaltă tehnologie, cum ar fi:

HIKVISION     COMMAX

DAHUA            VIZIT

TANTOS             și alte sisteme.

Reparație interfon

Chiar și cei mai calificați specialiști se pot confrunta cu o serie de probleme în timpul reparației interfonului, ceea ce va necesita mai mult timp. Acest lucru se întâmplă adesea direct cu interfoanele video. Uneori, o defecțiune a sistemului de interfon provoacă un număr mare de defecțiuni, ceea ce face dificilă determinarea problemei principale a defecțiunii. Dacă vă confruntați cu o astfel de problemă, atunci asigurați-vă că specialistul care ajunge la fața locului este complet dotat cu toate echipamentele necesare, cu care să poată diagnostica sistemul în scurt timp.

Cum decurge reparația interfonului?

Diagnosticarea și repararea instalațiilor de interfon începe cu o examinare amănunțită a tuturor componentelor sistemului. O atenție specială este acordată blocului de apelare, pentru că anume el este cel mai susceptibil la condițiile externe, din cauza locației sale. În plus, cazurile de deteriorare intenționată a blocului de apeluri de către vandali sau intruși nu sunt un lucru neobișnuit. De exemplu, în timpul reparației unui interfon Commax, este necesară o examinare amănunțită a unității de apel, meșterii examinează butoanele de apel și integritatea carcasei și abia apoi trec la următoarea etapă. În plus, o inspecție mai atentă a blocului de apel are loc în continuare și abia apoi se trece la inspecția dispozitivelor de blocare. Rețineți că defectarea dispozitivelor de blocare nu este neobișnuită, iar motivul poate fi atât acțiunile deliberate ale intrușilor sau vandalilor, cât și condițiile create de vreme, uzura pieselor etc. De asemenea, specialiștii noștri acordă atenție butonului în sine pentru deschiderea ușii și contactele acesteia. Dacă în urma diagnosticului s-au constatat avarieri, cauzate în mod deliberat de intruși sau din alte motive, atunci are loc reparația interfonului. Reparația poate fi efectuată în același mod repararea pieselor deteriorate precum și prin înlocuirea acestora.
Dacă în urma inspecției vizuale nu s-a constatat nicio deteriorare, atunci specialiștii trec la un diagnostic mai profund. Aici se procedează după cum urmează: dacă lumina de fundal pâlpâie sau este complet absentă, atunci meșterul examinează sursa de alimentare, care ar putea fi, de asemenea, deteriorată de intruși. În plus, defecțiunea luminii de fundal poate fi cauzată și de defalcarea siguranțelor, deteriorarea cablurilor de conectare. Cu ajutorul echipamentelor specializate, meșterul verifică prezența circuitului, fiabilitatea fixării contactelor. Inspecția nu se termină aici, motivul poate consta și în funcționarea defectuoasă a tabloului electric, păstrarea izolației, scurtcircuit, integritatea firelor și mărimea puterii de intrare.