Instalarea de interfoane și audiofoane

Instalare interfoane și audiofoane

Instalare interfoane

Instalarea interfoanelor este cel mai solicitat serviciu din orașele moderne. Interfoanele sunt instalate nu numai în clădirile de apartamente și clădirile rezidențiale private, ci și în multe organizații. Acest dispozitiv eficient, convenabil și ieftin îndeplinește o serie de funcții de securitate:

– previne pătrunderea nedorită a străinilor;
– face posibilă comunicarea la distanță cu străinii;
– vă permite să deschideți ușa de la distanță, fără a ieși din casă, apartament sau birou;
– menține intrarea curată și ordonată;
– protejează locurile publice de avarii și vandalism (lift, becuri la intrare, tobogane de gunoi, cutii postale);
– permite locuitorilor casei sau lucrătorilor de birou să se simtă calmi, încrezători și protejați.

Toate aceste avantaje dovedesc în mod convingător necesitatea instalării unui interfon într-o clădire rezidențială sau de birouri.

Compania SEKVIDEO va instala rapid și eficient interfonul la orice unitate și va oferi un nivel ridicat de service în perioada de garanție și post-garanție. Având propriile noastre echipe de instalații, personalizate de specialiști cu experiență, ne permite să instalăm interfoane în cel mai scurt timp posibil la prețuri rezonabile.

Încă câteva motive pentru care ar trebui să ne contactați:
– Consultanță calificată gratuită a clienților telefonic. Dacă vă este dificil să alegeți un model sau aveți nevoie de ajutor expert în calcularea costului instalării unui interfon, personalul nostru vă va sfătui în detaliu cu privire la întrebările dvs.;
– o gamă largă de modele de mărci cunoscute (receptoare audio individuale, seturi, dispozitive audio pentru abonați) la prețuri accesibile;
– Livrarea promptă a echipamentelor de interfon în întreg orașul CHIȘINĂU;
– instalarea, conectarea, configurarea și testarea profesională a sistemelor de interfon;
– posibilitatea de a alege cea mai convenabilă formă de plată pentru dvs.;
– deservire de înaltă calitate atât în perioada de garanție cât și în perioada post-garanție.

Costul instalării unui interfon.
Prețul serviciului de instalare interfon este calculat individual și depinde de trei factori principali:
tipul de dispozitiv și caracteristicile sale funcționale. Cea mai ieftină opțiune este un interfon bugetar (design simplu cu un sistem audio și un set minim de opțiuni). Instalarea unui videointerfon va costa mai mult, iar cel mai scump dispozitiv este un videointerfon digital cu afișaj color;
țara producătoare.

numărul de apartamente la intrare. Cu cât mai mulți utilizatori sunt conectați la sistemul de interfon, cu atât mai ieftin va costa instalarea interfonului.

Instalarea profesională a sistemelor de interfon, asigurând funcționarea neîntreruptă a acestora, este o garanție a liniștii dumneavoastră, pe care specialiștii noștri o vor asigura la un preț rezonabil.